Spring navigation over

Vollsmose Sekretariatet vender tilbage til almindelige åbningstider

Beskæftigelsesrådgiver i BoligSocialt Hus, Henrik Anker Skov Olsen underviser unge kvinde på PC Arkivfoto

Fra den 2. juni har Vollsmose Sekretariatet igen åbent for fysisk fremmøde i hele den almindelige åbningstid. Beboerne opfordres fortsat til at lave tidsbestillinger.

Den yderligere genåbning af Danmark betyder, at man fra tirsdag den 2. juni igen kan komme i Vollsmose Sekretariatet mandag til torsdag klokken 8.00-16.00 og fredag klokken 8.00-14.00.

I forbindelse med den fulde genåbning af sekretariatet bliver der taget alle de nødvendige forholdsregler for at undgå spredning af coronavirus. Derfor er det også vigtigt, at man ikke møder op, uden at man har bestilt tid til et møde.

- For at sikre både beboere og medarbejdere mod coronavirus er det vigtigt at holde den nødvendige afstand og undgå at samle for mange mennesker i sekretariatet. Derfor opfordrer vi til, at man ringer på forhånd og aftaler et møde. På den måde hjælper beboerne med at passe på både sig selv og andre, forklarer Mette Beck Frost.

Ved alle indgange til sekretariatet står der også håndsprit, som man skal bruge, inden man går ind, ligesom man opfordres til at blive hjemme og ringe til sin læge, hvis man føler sig syg. Samtalerne med beboerne vil desuden, så vidt det er muligt, foregå udenfor.

Beboerne kan ringe eller sms’e til telefon 30 70 29 86 eller skrive på info@vollsmose.dk for på forhånd at aftale et møde.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her