Spring navigation over

Vi holder lukket for fysisk fremmøde - ring på 30 70 29 86

Oplysningstavle for følgende Corona opmærksomhedspunkter: Vask dine hænder tit eller brug håndsprit, host eller nys i dit ærme, Begræns fysisk kontakt, vær opmærksom på rengøring samt Ældre og kronisk syge - hold afstand og bed andre tage hensyn

Der er lukket for fysisk fremmøde i Vollsmose Sekretariatet og BoligSocialt Hus for at forebygge spredning af coronavirus. Sekretariatets medarbejdere er tilgængelige på telefon og mail.

På grund af den aktuelle situation i Danmark omkring coronavirus, og regeringens skærpede tiltag og anbefalinger i forhold til at undgå smittespredning, arbejder alle medarbejdere i Vollsmose Sekretariatet og BoligSocialt Hus hjemmefra fra tirsdag den 8. december.

- Vi følger naturligvis regeringens anbefalinger, så vi kan være med til at forebygge smittespredningen i samfundet. Derfor rykker medarbejderne endnu engang hjem for at arbejde, siger Ole Jensen, chef for den samlede organisering af Vollsmose Sekretariatet og BoligSocialt Hus.

Når medarbejderne arbejder hjemmefra, betyder det, at beboere stadig kan få støtte, hjælp og vejledning. I stedet for at mødes ansigt til ansigt, kommer det blot til at foregå over telefon og mail - eller ved hjælp af andre elektroniske kommunikationskanaler.

Anbefalingerne fra myndighederne har i en længere periode betydet, at beboere ikke kan dukke op i Vollsmose Sekretariatet uden en aftale. Det vil fortsat ikke være en mulighed.

Beboere i Vollsmose kan ringe til Vollsmose Sekretariatets medarbejdere på telefon 30 70 29 86. Telefonen er åben mandag-torsdag kl. 9-15 og fredag kl. 9-13.

Seneste Artikler

Nu er firkanten officielt brudt op

Læs mere

Hjemme hos Shahbaz Aslam

Læs mere

Der er blevet mere stille i bydelen

Læs mere

- De snakker om os på hele plejehjemmet

Læs mere

Kinesisk inspirerede rejer

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her