Spring navigation over

Vi holder lukket for fysisk fremmøde - ring på 30 70 29 86

Der er lukket for fysisk fremmøde i Vollsmose Sekretariatet og BoligSocialt Hus for at forebygge spredning af coronavirus. Sekretariatets medarbejdere er tilgængelige på telefon og mail.

På grund af den aktuelle situation i Danmark omkring coronavirus, og regeringens skærpede tiltag og anbefalinger i forhold til at undgå smittespredning, arbejder alle medarbejdere i Vollsmose Sekretariatet og BoligSocialt Hus hjemmefra fra tirsdag den 8. december.

- Vi følger naturligvis regeringens anbefalinger, så vi kan være med til at forebygge smittespredningen i samfundet. Derfor rykker medarbejderne endnu engang hjem for at arbejde, siger Ole Jensen, chef for den samlede organisering af Vollsmose Sekretariatet og BoligSocialt Hus.

Når medarbejderne arbejder hjemmefra, betyder det, at beboere stadig kan få støtte, hjælp og vejledning. I stedet for at mødes ansigt til ansigt, kommer det blot til at foregå over telefon og mail - eller ved hjælp af andre elektroniske kommunikationskanaler.

Anbefalingerne fra myndighederne har i en længere periode betydet, at beboere ikke kan dukke op i Vollsmose Sekretariatet uden en aftale. Det vil fortsat ikke være en mulighed.

Beboere i Vollsmose kan ringe til Vollsmose Sekretariatets medarbejdere på telefon 30 70 29 86. Telefonen er åben mandag-torsdag kl. 9-15 og fredag kl. 9-13.

Seneste Artikler

Vollsmosedreng med viljestyrke

Læs mere

Vaccine minimerer risiko for svær sygdom og senfølger

Læs mere

FIUK møder superligahold og skriver historie

Læs mere

Beboere bekæmper madspild

Læs mere

Ny klinik skal forbedre seksuel sundhed

Læs mere

Vollsmose Avisen er nu tilbage efter tre måneders pause. I det seneste nummer kan du blandt andet læse om fodboldklubben FIUK, der skriver historie og om 12-årige Rida fra Vollsmose Boxing, der har hovedrollen i en ny DR-dokumentarserie. 

Læs her