Spring navigation over

Vi holder lukket for fysisk fremmøde - ring på 30 70 29 86

Der er lukket for fysisk fremmøde i Vollsmose Sekretariatet og BoligSocialt Hus for at forebygge spredning af coronavirus. Sekretariatets medarbejdere er tilgængelige på telefon og mail.

På grund af den aktuelle situation i Danmark omkring coronavirus, og regeringens skærpede tiltag og anbefalinger i forhold til at undgå smittespredning, arbejder alle medarbejdere i Vollsmose Sekretariatet og BoligSocialt Hus hjemmefra fra tirsdag den 8. december.

- Vi følger naturligvis regeringens anbefalinger, så vi kan være med til at forebygge smittespredningen i samfundet. Derfor rykker medarbejderne endnu engang hjem for at arbejde, siger Ole Jensen, chef for den samlede organisering af Vollsmose Sekretariatet og BoligSocialt Hus.

Når medarbejderne arbejder hjemmefra, betyder det, at beboere stadig kan få støtte, hjælp og vejledning. I stedet for at mødes ansigt til ansigt, kommer det blot til at foregå over telefon og mail - eller ved hjælp af andre elektroniske kommunikationskanaler.

Anbefalingerne fra myndighederne har i en længere periode betydet, at beboere ikke kan dukke op i Vollsmose Sekretariatet uden en aftale. Det vil fortsat ikke være en mulighed.

Beboere i Vollsmose kan ringe til Vollsmose Sekretariatets medarbejdere på telefon 30 70 29 86. Telefonen er åben mandag-torsdag kl. 9-15 og fredag kl. 9-13.

Seneste Artikler

Børn ved byggepladser og kriminelle grupper bekymrer politiet

Læs mere

Det kan være ensomt at sugardate og sælge sex: Man behøver ikke være alene

Læs mere

Odinskolens yngste trækker i træningstøjet

Læs mere

Kend reglerne for at køre på el-løbehjul

Læs mere

Reportage: Fodboldpiger mødte Gellerup på grønsværen

Læs mere

I det seneste nummer af Vollsmose Avisen kan du blandt andet læse om, hvordan det står til med at skabe tryghed i bydelen - vi har blandt andet talt om emnet med Bjarne Puggaard fra Fyns Politi. Du kan også blive klogere på, hvordan projektet Nye Veje arbejder for at skabe mere livskvalitet blandt mennesker, som sælger og bytter sex.

Læs her