Spring navigation over

Dig, mig og arbejde

Hver tirsdag og torsdag kan alle job- og aktivitetsparate i Vollsmose deltage i et åbent rådgivningsforløb sammen med andre i samme situation og dele erfaringer.

Fællesskabet giver den enkelte selvtillid, gejst og motivation. Det er afsættet for Vollsmose Sekretariatets nye tilbud, ’Dig, mig og arbejde’, som skal give flere i Vollsmose en varig tilknytning til arbejdsmarkedet. 

 

Dig, mig og arbejde er et nyt tilbud for alle job- og aktivitetsparate i Vollsmose og foregår som åben gruppe-rådgivning hver tirsdag og torsdag i Vollsmose Sekretariatet.

Deler egne erfaringer


Udover at forløbet blandt andet indeholder undervisning i Jobnet, Joblog, mødebooking, udformning og opdatering af CV og ansøgning, mulighed for virksomhedsbesøg og kompetenceløft, så er essensen i forløbet også, at den enkelte møder andre i samme situation som dem selv.

- Gruppeforløbet giver en rigtig god mulighed for at dele helt konkrete erfaringer i forhold til, hvordan man overkommer de knaster, der kan være på vejen ud i arbejde, siger Mette Beck Frost, sekretariatsleder i Vollsmose Sekretariatet.

Giver tro på egne evner


De første beboere har allerede været gennem forløbet, og den løbende evaluering viser, at deltagelsen i netværket understøtter en høj grad af samskabelse, hvor den enkelte får en tro på egne evner og styrket motivation.

- Man kan spejle sig i andre, få gode idéer og finde inspiration - og mindst lige så vigtigt; se sig selv med andres øjne og opleve, hvilke kompetencer og personlige styrker andre ser i én. Det giver et selvværd og en selvtillid, som er helt afgørende for at komme i uddannelse eller arbejde, siger Mette Beck Frost.

Seneste Artikler

Karl Johan-svampene vokser langs Vollsmose Allé

Læs mere

Foreninger mangler plads

Læs mere

Odense byder på en (u)hyggelig efterårsferie

Læs mere

Sally og Betty vil lave vidnesbyrd om Vollsmose

Læs mere

Retshjælpen søger beboere der skal genhuses

Læs mere

I det seneste nummer af Vollsmose Avisen sætter vi blandt andet fokus på, at mange foreninger i bydelen mangler plads. Du kan også læse vores guide til efterårsferien, og du kan se, hvilken overraskelse der gemmer sig i midten af avisen.

Læs her