Spring navigation over

Aftaler kræver tidsbestilling

Den nuværende situation med coronavirus betyder, at man til og med den 5. oktober ikke kan møde op i Vollsmose Sekretariatet, uden at man først har bestilt tid til et møde.

Vollsmose Sekretariatet er fortsat åbent for fysisk fremmøde, men det er vigtigt, at alle laver en aftale, inden de møder op.

På grund af den aktuelle situation omkring coronavirus og regeringens nye tiltag og anbefalinger i forhold til at undgå smittespredning kan man frem til og med den 5. oktober ikke længere møde op i Vollsmose Sekretariatet uden en aftale.

- For at passe bedst muligt på både beboere og medarbejdere er det vigtigt at holde den nødvendige afstand og undgå at samle for mange mennesker i Vollsmose Sekretariatet. Derfor kan man ikke møde op, uden at man først har bestilt tid til et møde. På den måde sikrer vi, at vi kun mødes ansigt til ansigt, hvis det er absolut nødvendigt, forklarer Ole Jensen, chef for den samlede organisering af Vollsmose Sekretariatet og BoligSocialt Hus.

De boligsociale medarbejdere vil i størst muligt omfang i stedet tale med beboerne i telefonen eller via andre digitale kanaler. Situationen med coronavirus betyder også, at Vollsmose Sekretariatet aflyser de aktiviteter og arrangementer, som ikke kan gennemføres forsvarligt.

Når man kommer til sin aftale i Vollsmose Sekretariatet, står der håndsprit ved indgangen, som man skal bruge, ligesom der også er mundbind til rådighed. Derudover opfordres man til at blive hjemme og ringe til sin læge, hvis man føler sig syg.

Beboerne kan ringe eller sms’e til telefon 30 70 29 86 eller skrive på info@vollsmose.dk for på forhånd at aftale et møde.


De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus på www.coronasmitte.dk
Du kan også ringe til myndighedernes fælles hotline på telefon 70 20 02 33.

Seneste Artikler

Karl Johan-svampene vokser langs Vollsmose Allé

Læs mere

Foreninger mangler plads

Læs mere

Odense byder på en (u)hyggelig efterårsferie

Læs mere

Sally og Betty vil lave vidnesbyrd om Vollsmose

Læs mere

Retshjælpen søger beboere der skal genhuses

Læs mere

I det seneste nummer af Vollsmose Avisen sætter vi blandt andet fokus på, at mange foreninger i bydelen mangler plads. Du kan også læse vores guide til efterårsferien, og du kan se, hvilken overraskelse der gemmer sig i midten af avisen.

Læs her