Spring navigation over

Aftaler kræver igen tidsbestilling

Vollsmose Sekretariatet er fortsat åbent for fysisk fremmøde, men alle skal lave en aftale, inden de møder op.

På grund af den aktuelle situation i Odense omkring coronavirus, og regeringens nye tiltag og anbefalinger i forhold til at undgå smittespredning, kan man frem til og med den 22. september ikke længere møde op i Vollsmose Sekretariatet uden en aftale.

- For at sikre både beboere og medarbejdere mod coronavirus er det vigtigt at holde den nødvendige afstand og undgå at samle for mange mennesker i sekretariatet. Derfor er det vigtigt, at man ikke møder op, uden at man har bestilt tid til et møde. På den måde hjælper alle med at passe på både sig selv og andre, forklarer Ole Jensen, chef for den samlede organisering af Vollsmose Sekretariatet og BoligSocialt Hus.

Samtidig vil antallet af fysiske møder de næste 14 dage i det hele taget blive begrænset til de mest nødvendige.

- Hvis samtalerne kan klares på telefon eller via andre digitale kanaler, vil vi gøre det, så vi begrænser de fysiske møder mest muligt. Det betyder også, at vi aflyser de aktiviteter og arrangementer, som ikke kan gennemføres forsvarligt inden for de nye retningslinjer, forklarer Ole Jensen.

Når man kommer til sin aftale i Vollsmose Sekretariatet, står der håndsprit ved indgangen, som man skal bruge, ligesom der også er mundbind til rådighed. Derudover opfordres man til at blive hjemme og ringe til sin læge, hvis man føler sig syg.

Beboerne kan ringe eller sms’e til telefon 30 70 29 86 eller skrive på info@vollsmose.dk for på forhånd at aftale et møde.

De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus på www.coronasmitte.dk
Du kan også ringe til myndighedernes fælles hotline på telefon 70 20 02 33.

Seneste Artikler

Beboere bekæmper madspild

Læs mere

Ny klinik skal forbedre seksuel sundhed

Læs mere

Skoletandpleje vil bekæmpe huller i mælketænder

Læs mere

Forestilling om Aladdin er under opsejling

Læs mere

Første årgang på Odinskolen er startet

Læs mere

En ny klinik for seksuel sundhed, bedre tandbørstning og til kamp mod madspild. Det er nogle af historierne i i dette nummer af Vollsmose Avisen. Avisen holder nu pause indtil august.

Læs her