Spring navigation over

Socialpædagogisk leder er startet  

Arkivfoto

En ny socialpædagogisk leder er ansat på de to folkeskoler i Vollsmose, der om et år skal blive til én. Den nye leder skal sikre bedre trivsel for børnene og mere tid til undervisningen for lærerne.

Det bliver en helt ny model for skoleledelse, der skal afprøves på den sammenlagte skole i Vollsmose. For første gang – så vidt vides i hele landet – vil der være en socialpædagogisk leder på skolen. Kristoffer Vahl Møller er ansat til at udfylde den rolle og tiltrådte den 1. oktober. Den socialpædagogisk leder har fokus på børnenes trivsel og eventuelle sociale udfordringer. Han vil også være den, der får ansvar for det vigtige samarbejde med forældre – altså alt det rundt om selve undervisningen.

LÆS OGSÅ: Små skridt mod ny skole er taget

Det har hidtil været nævnt som en udfordring for skoleledelserne på de to nuværende skoler, at en stor del af deres tid går med socialpædagogisk arbejde og derfor levner mindre tid til at sparre med lærerne om deres fag og undervisning. Ansættelsen af en socialpædagogisk leder er en del af Den sidste Vollsmoseplan, der blandt andet har et mål om at løfte karakterniveauet i området.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her