Spring navigation over

Politiet efterlyser stadig hjælp til drabssag

politibiler på sti bag boligblokke i Vollsmose Arkivfoto

Fyns Politi var i går i Vollsmose for at foretage yderligere undersøgelser i drabssagen i Egeparken. Godt en måned efter drabete efterlyser politiet fortsat hjælp fra borgere, skriver Ritzau.

Mere end 100 tip og en måneds efterforskning har stadig ikke ført til anholdelser i sagen, hvor 31-årige Abdinur Mohamed Ismail blev dræbt af skud i Egeparken.

Abdinur Mohamed Ismail var tilsyneladende et tilfældigt offer, der intet har at gøre med en verserende konflikt mellem kriminelle grupper. Drabet skete kort før midnat 24. juni i Egeparken, og tirsdag og onsdag i denne uge var politiet igen i Vollsmose for at undersøge området.

- Vi har fået over 100 tip, og det er vi meget glade for. Men vi har stadig en formodning om, at nogle ved noget, og at andre ligger inde med materiale som for eksempel videooptagelser, siger pressemedarbejder hos Fyns Politi, Sunniva Pedersen-Reng, ifølge Ritzau.

Der er endnu ikke foretaget anholdelser i sagen.

Drabet og andre episoder i området har i øvrigt fået Fyns Politi til at oprette en såkaldt visitationszone. Det indebærer, at politiet kan visitere personer uden at have en konkret mistanke. Desuden er der indført en såkaldt skærpet strafzone. Konsekvensen er, at lovovertrædelser, der bliver begået i zonen, straffes hårdere end ellers. Zonerne gælder indtil den 30. juli.

Har man oplysninger i relation til sagen, kan man kontakte Fyns Politi på telefon 114.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her