Spring navigation over

Fyns Politi: Efterforskningen er i fuld gang

Fyns Politi efterforsker intensivt skudsagen fra den 24. juni i Vollsmose, hvor en 31-årig mand blev dræbt og en anden 31-årig mand hårdt såret.

Det er ikke meget Fyns Politi har kunnet melde ud til offentligheden om den igangværende efterforskning af skudsagen i Vollsmose, som kostede en 31- årig mand livet og efterlod en anden 31-mand hårdt såret. Årsagen er, at efterforskningen er krævende og kompleks. Det meddeler Fyns Politi i en pressemeddelelse.

- Vi er helt bevidste om, at der er et pres for at vi holder medier og offentlighed orienterede i den her sag, men vi må også bare konstatere, at efterforske en drabssag i et miljø som det, vi har med at gøre her, det er tungt og komplekst. Vores højeste prioritet er at finde og stille gerningsmanden eller -mændene til ansvar i den her sag, men for at det skal lykkes, er vi nødt til at holde kortene tæt til kroppen, forklarer vicepolitiinspektør Richardt Jakobsen.

Dykkere i åen

Fyns Politi har torsdag og fredag i sidste uge haft dykkere fra forsvaret i en å nær Vollsmose, ligesom hunde har afsøgt vandkanten langs åen.

- En del af efterforskningen pegede os i sidst uge i retning af åen, og derfor har vi haft hjælp til at afsøge den. Af efterforskningsmæssige hensyn kan jeg på nuværende tidspunkt ikke fortælle, om vi har fundet noget, men blot bekræfte, at vi har været der, og at det er i relation til skudsagen, siger Richardt Jakobsen.

Efterforskning kører ad flere spor, og et af de spor har fokus på de tekniske spor i sagen. 

- Når vi arbejder i et miljø, hvor der ikke er særligt mange, der har lyst til at tale med os, så bliver de tekniske spor vigtige elementer i efterforskningen. Det er et tidskrævende arbejde, som vi fortsat er i gang med, og som vi derfor heller ikke kan sige noget om i øjeblikket, andet end vi stadig er meget interesserede i relevant video eller tips fra beboere i området, som måtte ligge inde med noget på fx deres telefon, fortæller Richardt Jakobsen.

Endelig er Fyns Politi fortsat i gang med afhøringer og genafhøringer.

Beder om tålmodighed

- Vi melder alt det ud, vi kan og som er forsvarligt i forhold til vores efterforskning - det er bare ikke særligt meget lige nu. Hvis vi siger for meget nu, kan det koster os dyrt i den anden ende ved enten at ødelægge efterforskningsspor eller i bedste fald at besværliggøre det. Derfor er vi meget påpasselige. Det beklager vi, men det er nødvendigt, forklarer Richardt Jakobsen.

Fyns Politi fortsætter i den kommende tid den ekstra tryghedsskabende patruljering i Vollsmose ligesom Fyns Politi har et rigtig godt samarbejde med Odense Kommune om forskellige mere langsigtede forebyggende tiltag.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her