Spring navigation over

Nye lægestillinger slået op i Vollsmose

To nye særlige kombinationsstillinger er slået op for at trække læger til Vollsmose, ifølge TV 2/Fyn.

I det sidste halve år har Odense Kommune og Region Syddanmark forsøgt at trække læger til bydelen - blandt andet ved at sende to gratis ydernumre i udbud. Da det ikke lykkedes at tiltrække læger i den forbindelse, anbefalede Sundhedsudvalget i Odense Kommune, at man i stedet udbød ydernumrene som to kombinationsstillinger. De stillinger er nu slået op. Det skriver TV 2/Fyn.

Kombinationsstillingerne giver fire læger mulighed for at arbejde halv tid på lægeklinikken i Vollsmose. Resten af tiden tilbringer de enten i kommunalt regi eller på Indvandrermedicinsk Klinik. Derudover vil lægerne få stillet udstyr og lokaler til rådighed til den almene praksis. 

LÆS OGSÅ: Nyt forsøg på at trække læger til Vollsmose: Fire læger skal dele to stillinger

Et politisk flertal i regionen stemte i 2018 for at knytte praktiserende læger til Vollsmose med argumentet om, at det vil bidrage til at mindske uligheden i sundhedsvæsnet, hvor specielt folk med ingen eller korte uddannelser er ramt.

Seneste Artikler

En hyldest til centervagten

Læs mere

Bayoumi vil inspirere unge til at drømme stort

Læs mere

Mit møde med Vollsmose

Læs mere

Stemmer fra byen

Læs mere

Walid levede for at hjælpe andre

Læs mere

I det seneste nummer af VollsmoseAvisen kan du blandt andet møde musikeren Bayoumi, der gerne vil inspirere unge i Odense til at følge deres drømme. Du kan også læse om centervagten på Vollsmose Torv, du kan lære at lave dine egne lysglas og lære at bage nordiske kæmpeklejner. 

Læs her