Spring navigation over

Nye butikker popper op i centret

kasser med frugt og grønt sat frem til at friste kunderne foran grønthandler Arkivfoto: Angel Gutierrez

En damefrisør og en ny frugt- og grønthandler. Det er nogle af de nye butikker, der er åbnet i Vollsmose Torv.

Butikker og spisesteder lukker, mens andre åbner. Det er livets gang i Vollsmose Torv, der den 1. februar bød en større håndfuld nye forretninger velkommen i centeret. Ved centerets østindgang har ’Mango frugt og grønt’ i længere tid gået og klargjort lokalet, hvor der tidligere også lå en grønthandler. ’Mango frugt og grønt’ har drevet sin virksomhed i Bazar Fyn i mange år, men er rykket til Vollsmose efter lukningen af bazaren. 

- Vores start her har været helt fantastisk. Det strømmede ind med folk fredag (til åbningen red.), og vi kan mærke på de reaktioner, vi får, at kunderne har savnet os. Men vi kommer ikke til at glemme bazaren, fortæller indehaver Abdulla Mansour til Fyens.dk.

Der er også åbnet en damefrisør igen, der sælger andre kosmetiske ydelser end klipninger. Den hedder ’Frisør Abdinoor’.  I et af centrets små hjørner har rejsebureauet Almona også slået dørene op, og en somalisk kvindeforening overtager nogle lokaler, hvor de vil drive et velgørende projekt.

 

Når en dør lukker…

Gennem årene har der været mange forskellige erhvervsdrivende gennem centeret - fra juicebarer og blomsterbutikker til legetøjs pop-up og fotostudie. Som bekendt siger man, at når en dør lukkes, åbnes en anden. Den afrikanske butik ’Afrique’ har lukket, hvilket betyder, at nabobutikken Ginger Shop udvider. Den somaliske restaurant Rahma’s har også valgt at lukke, og spisestedet har nu fået nye ejere, der byder på arabisk mad.

Bager Anadolu har også noget i ovnen - helt bogstaveligt er bageriet ved at gøre klar til at sælge pizza bagt i stenovn. Og sidst men ikke mindst, kan der inden længe foretages pengetransaktioner hos HrHobby.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her