Spring navigation over

Byens børn sadler op i Vollsmose

I to år har Vollsmoses ponyer været i Seden, fordi stalden ved den gamle fritidsklub Pyramiden har været under en større ombygning. Nu er hestene og muligheden for at lære at ride tilbage i de renoverede rammer. Borgerfotograf Duaa Abbed var forbi i vinterferien, hvor der blev øvet til et kommende stævne.

Børn og unge fra hele byen sætter sig i sadlen og griber tøjlerne i stalden i Vollsmose. Tilbuddet i stalden og muligheden for at lære at ride og passe heste er nemlig et meget populært tilbud for børn både i Vollsmose, men også i andre dele af Odense.

LÆS OGSÅ: Tina tøjler heste og børn i Diamanten

Det er ikke kun de flotte dyr, der trækker, men også et enormt fællesskab i stalden. Her får børnene venskaber på kryds og tværs samtidig med, at de får ansvar, arbejdsmoral, selvtillid og viljestyrke. For heste er hårdt arbejde. Men hestebørn lærer vedholdenhed og disciplin. Der er selvfølgelig også tid til hygge og fælles overnatninger i rytterstuen.

Slide 1 af

Seneste Artikler

En hyldest til centervagten

Læs mere

Bayoumi vil inspirere unge til at drømme stort

Læs mere

Mit møde med Vollsmose

Læs mere

Stemmer fra byen

Læs mere

Walid levede for at hjælpe andre

Læs mere

I det seneste nummer af VollsmoseAvisen kan du blandt andet møde musikeren Bayoumi, der gerne vil inspirere unge i Odense til at følge deres drømme. Du kan også læse om centervagten på Vollsmose Torv, du kan lære at lave dine egne lysglas og lære at bage nordiske kæmpeklejner. 

Læs her