Spring navigation over

Tre anholdt for at stå bag skyderi på Bøgetorvet

Fyns Politi har i dag anholdt tre mænd, der er sigtede for i forening at stå bag en skudepisode på Bøgetorvet i Vollsmose den 20. februar om eftermiddagen. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

- Vi har gennem længere tid arbejdet målrettet med efterforskningen af den verserende bandekonflikt, og det er resultatet af den indsats, der har ført til dagens anholdelser.

Sådan lyder meldingen fra vicepolitiinspektør Jesper Pedersen fra Fyns Politi i en pressemeddelelse i dag. Her fremgår det, at politiet har anholdt tre mænd, der er sigtet for at stå bag skudepisoden på Bøgetorvet i Vollsmose den 20. februar. Politiet mener, skyderiet skete i forbindelse med den verserende bandekonflikt.

LÆS OGSÅ: Bande-betegnelse giver politiet flere redskaber

Jesper Pedersen understreger, at der formentlig venter flere anholdelser forude.

- Med de tre, vi har anholdt i dag, og den mand, vi fik varetægtsfængslet for dobbelt lukkede døre tirsdag, har vi sendt et klart og tydeligt signal til banderne om, at vi ikke vil acceptere deres kriminelle handlinger. Bandemedlemmerne må også gerne vide, at vi er ikke færdige med vores arbejde endnu, men forventer flere anholdelser den kommende tid, siger han i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Politiet indfører i visitationszone i Vollsmose

Fyns Politi håber, at dagens anholdelser vil være med til at sikre trygheden i Vollsmose for de mange borgerne, der bor og færdes i området hver eneste dag. 

- Det er rigtig vigtigt for os, at alle lovlydige borgere kan færdes trygt i deres nærområde. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at opretholde den nødvendige ro, orden og sikkerhed.  Det er baggrunden for, at vi har oprettet en visitationszone og en skærpet strafzone, og det er baggrunden for at vi fortsat vil lægge et meget stort efterforskningsmæssigt tryk mod banderne og deres helt uacceptable opførsel og handlinger, lyder det fra vicepolitiinspektøren.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her