Spring navigation over

En familie skal ud, to kan blive

Én familie i Vollsmose skal flytte som følge af børnenes kriminalitet, mens to kan blive boende. Det afgjorde Østre Landsret i sidste uge, hvor retten tog stilling til, om Fyns Almennyttige Boligselskab måtte opsige tre familiers lejemål på grund af sønnernes kriminalitet. Det skriver Fyens.dk.

Er boligselskabet Fyns Almennyttige Boligselskab i deres gode ret til at smide tre familier ud af deres lejligheder i Vollsmose som en konsekvens af familiernes sønners kriminalitet? Ja, hvis kriminaliteten er alvorlig nok, lød afgørelsen i sidste uge i Østre Landsret. Dermed blev det afgjort, at én familie skal flytte og to får lov at blive, ifølge Fyens.dk.

LÆS OGSÅ: Beboere: Udsmidning er en hård, men nødvendig dom

Sidste år nåede Højesteret frem til, at en opsigelse beror på, hvor alvorlig et voksent barns kriminalitet er. Det er på baggrund af højesteretsdommen, at to af familierne kan blive boende, og den tredje smides ud. Sagen drejer sig om en episode i juni 2015, hvor en stor politistyrke blev kaldt til Bøgeparken i Vollsmose, fordi en gruppe på omkring 50 personer kastede sten og brandbomber mod en patruljevogn.

- Sønnen til den lejer, som blev smidt ud, havde en fremtrædende rolle i modsætning til de to andre. Han fik også en længere dom i sin tid, forklarer Niclas Kandemir til Fyens.dk.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her