Spring navigation over

Vollsmosetalent i debut på det svenske U16-landshold

Mallek Shraim har slået sine folder i B1909 og er nu udtaget til det svenske U16-landshold. Her ses han med sin morfar Mohammed Mansour, der stadig bor i Vollsmose. Foto: Privat

Mallek Shraim slog sine helt unge folder som et stort talent i B1909. For kort tid siden fik han debut på det svenske U16-landshold, hvor han gav prøver på sine store fodboldevner.

Han var allerede et kæmpe fodboldtalent, da han som dreng spillede i B1909, gik på Abildgårdskolen og boede i Vollsmose. Nu bor han med sin familie i Sverige, er på en treårig kontrakt i Landskrona Bois og fik for kort tid siden debut på det svenske U16-landshold i en turnering i Belgien mod ingen andre end Danmark.

- Det var en stor ære for mig at få debut på det svenske landshold og en helt speciel oplevelse, at det netop skete mod Danmark, fortæller Mallek Shraim.

Selvom Sverige tabte kampen mod Danmark med 1-3, fik han givet prøver på sit store talent med to gode afslutninger og ved at være direkte årsag til det straffespark, svenskerne fik.

- Mallek udmærker sig ved at have et ekstremt godt overblik og er med sine maskerede afleveringer den fødte playmaker på midtbanen, lyder det stolt fra hans agent og onkel, Mansour Mansour.

 

På visit i Vollsmose

Under turneringen i Belgien pådrog Mallek Shraim sig desværre en ankelskade. Men det gjorde til gengæld, at han sammen med sin mor havde mulighed for i weekenden at slå et smut omkring Vollsmose.

- For mig er det altid rart at gense Vollsmose. Her voksede jeg jo op og fik mange gode venner. Dem savner jeg tit i Sverige, kommer det oprigtigt fra det unge fodboldtalent.

Han har bestemt ikke sine fodboldevner fra fremmede. Hans morfar, Mohammed Mansour, der bor i Vollsmose, spillede nemlig på det palæstinensiske fodboldlandshold i sine unge dage, og hans onkel slog i flere år sine folder i B1909.

 

På kontrakt i Landskrona

Her og nu gælder det for Mallek Shraim om at opfylde den kontrakt, han har med den svenske fodboldklub, Landskrona Bois, hvor der er et stort mål for ham.

- Hvis det lykkes mig at komme på klubbens bedste hold seks gange, har jeg mulighed for at få en A-kontrakt, så det vil jeg arbejde hårdt for. Og så selvfølgelig fortsat at blive udtaget til det svenske U16-landshold, slutter han.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her