Spring navigation over

Ilias Warraich vinder guld til Nordiske Mesterskaber

Ilias Warraich blev nordisk mester i 60 kg klassen ved weekendens Nordiske Mesterskaber i Finland. Foto: Vollsmose Boxing

Ilias Warraich fra Vollsmose Boxing viste hele sit store repetoire ved weekendens Nordiske Mesterskaber i Finland og blev kåret til stævnets bedste U19-bokser.

Mange boksekyndige har for længst set Ilias Warraichs store boksetalent. Men flere har ventet på, hvornår han viste alle facetterne af sit store talent frem. Ved weekendens Nordiske Mesterskaber i Finland skete det. Her blev han en meget fortjent nordisk mester i 60 kg klassen.

- Det var en fornøjelse at overvære Ilias' boksning ved mesterskaberne. I semifinalen mødte han en nordmand, som han, efter at have set an i 1. omgang, fuldstændig udboksede i 2. omgang. Det var noget nær verdensklasse, fortæller Shahbaz Aslam, cheftræner i Vollsmose Boxing.

I finalen mødte Ilias Warraich en stærk svensker, som vollsmose-bokseren havde styr på fra start til slut. Og som kulmination på sin flotte indsats blev han kåret til stævnets bedste U19 bokser.

- Ilias Warraich løftede lige sit niveau en ekstra tand under mesterskaberne ved at vise, hvor komplet en bokser han er. Hans benarbejde og overblik var perfekt, så det var fortjent, at han blev kåret til stævnets bedste U-19 bokser, lyder den anerkendende fra cheftræneren i Vollsmose Boxing.

 

Nye opgaver venter

Den nykårede nordiske mester får dog ikke lang tid til at hvile på laurbærrene. Den 9. april skal han sammen med landsholdet være med ved et stort stævne i Spanien, og på lørdag den 6. april deltager han sammen med andre stærke boksere fra Vollsmose Boxing i klubbens Fight Night stævne, hvor de skal op imod stærke modstandere fra Slovakiet.

- Det bliver spændende, for der er ingen tvivl om, at vores boksere for alvor får modstand. Men Ilias viste ved Nordiske Mesterskaber, at han er i topform, så forhåbentlig kan de andre boksere følge trop, siger Shahbaz Aslam.

Udover Illias Warraich var Vollsmose Boxing også repræsenteret ved de nordiske mesterskaber af Abdallah Abou Arab. Han boksede en meget lige kamp mod en svensker, men måtte dog se sig slået med 3-2.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her