Spring navigation over

Opskrift: Legen tilbage i køkkenet

Jeg synes, det er ærgerligt, at folk er blevet bange for at prøve noget nyt. Nogle gange kan vi som mennesker have behov for bare at gøre tingene, men jeg tror desværre, at internettet er med til at bremse den almindelige danskers kreativitet. Vi kigger alle på nettet, hvor alle har billeder af den perfekte kage, og laver man noget, der lige falder lidt uden for, så er folk der med det samme over én.

Jeg tror, det er vigtigt for os at fortsætte med at lave de lidt sjove ting - og her er halloween en god undskyldning for at lave nogle kreative kager eller andre ting. Jeg er også sikker på, at dem omkring én er ligeglad med, om siderne er helt lige - bare dét at man har lavet noget med kærlighed.

Jeg har prøvet at lave to meget nemme små ting til Halloween, som alle kan lave, og som man sagtens kan videreudvikle på. Jeg er sikker på, at den hårde tone på nettet er med til, at vi alle bliver mere ens, fordi man ikke vil være den der stikker ud. Men vi skal jo alle kunne være her, så jeg vil gerne opfordre alle til at tale pænt til hinanden, også på nettet - tænk sig, hvis man kom til at bremse den næste store kunstner.

Gebiskage       

Det skal du bruge:

1 småkage       

Lidt flormelis

En lille smule vand                   

Frugtfarve

Nogle små marshmallows (antal kommer an på størrelsen af småkagen)

Sådan gør du:

Tag en småkage, og del den forsigtigt i to halve. Pisk flormelis og vand sammen til en glasur, tilsæt lidt frugtfarve, gerne rød. Smør begge halve med glasur, sæt nu marshmallows imellem som tænder.

Snack som ligner øjne             

Det skal du bruge:

1 skive toastbrød                      

Smøreost

Lidt tynde skiver skinke          

Oliven

Sådan gør du:

Skær nogle aflange stykker af toastbrødet med facon som øjne. Smør med osten, og læg skinken krøllet rundt i kanten. Læg en skive oliven i midten som pupil.

 

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her