Spring navigation over

Drabssag: Politiet søger to personer i lyst tøj

Kortet viser området, hvor der blev skudt den 24. juni. Foto: Fyns Politi

Politiet søger oplysninger om to personer, der blev opsøgt af en af mændene fra Vollsmosegruppen efter skyderiet i Egeparken den 24. juni. Det skriver Fyns Amts Avis.

Fyns Politi beder endnu engang borgerne om hjælp til at finde frem til gerningsmændene bag skyderiet i Egeparken den 24. juni, hvor en uskyldig mand blev dræbt og en anden mand såret.

I sidste uge offentliggjorde politiet video og billeder af de formodede gerningsmænd. Nu er efterforskerne kommet videre i processen med at gennemgå videoovervågningen og har fastlagt endnu en del af forløbet, hvor man ser fire mørkklædte mænd flygte efter skyderiet, ifølge Fyns Amts Avis. De fire tilhører ifølge politiet Vollsmosegruppen, og en af dem formodes at have affyret det skud, der dræbte Abdinur Mohammed Ismail, som helt tilfældigt befandt sig i skudlinjen.

LÆS OGSÅ: Politi deler foto af formodet drabsmand fra Egeparken

De nye overvågningsbilleder viser gerningsmændenes videre flugt gennem området, og at en af dem taler med to forbipasserende iført lyst tøj ved Bøgeparken nr. 260-266. 

- Vi er meget interesserede i at høre fra vidner, der kan fortælle mere om de to personer i det lyse tøj. De kan have skaffet sig af med tøj eller sågar våben efter skyderiet, siger politikommissær Carsten Dichmann til avisen.

Har du oplysninger om de to personer eller sagen i øvrigt, kan du henvende dig til Fyns Politi på telefon 114 eller hos nærpolitiet i Vollsmose.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her