Spring navigation over

25-årig varetægtsfængslet for medvirken til drab

Retten i Odense besluttede i fredags at varetægtsfængsle en 25-årig mand fra Odense. Han er sigtet for at have medvirket til drabet på en 31-årig mand og for drabsforsøg mod to ukendte personer, men nægter sig skyldig. Det skriver Fyns Amts Avis.

En 25-årig mand fra Odense blev i fredags anholdt og varetægtsfængslet i fire uger af Retten i Odense. Han er sigtet for medvirken til drabet på den 31-årige Abdinur Mohamed Ismail, der mistede livet efter et skyderi i Egeparken den 24. juni samt sigtet for at have medvirket til drabsforsøg på to ukendte personer, som var på flugt på en scooter efter at have skudt og såret en anden 31-årig mand med banderelationer. Det skriver Fyns Amts Avis. Senioranklager Brian Dybdahl oplyste til avisen efter grundlovsforhøret, at den unge mand nægtede sig skyldig.

LÆS OGSÅ: Mand anholdt og sigtet for medvirken til manddrab i Vollsmose

Seneste Artikler

Vollsmosedreng med viljestyrke

Læs mere

Vaccine minimerer risiko for svær sygdom og senfølger

Læs mere

FIUK møder superligahold og skriver historie

Læs mere

Beboere bekæmper madspild

Læs mere

Ny klinik skal forbedre seksuel sundhed

Læs mere

Vollsmose Avisen er nu tilbage efter tre måneders pause. I det seneste nummer kan du blandt andet læse om fodboldklubben FIUK, der skriver historie og om 12-årige Rida fra Vollsmose Boxing, der har hovedrollen i en ny DR-dokumentarserie. 

Læs her