Spring navigation over

Mand sigtet for at bære skudsikker vest

Fyns Politi har sigtet en person i Vollsmose for at bære skudsikker vest og dermed overtrædelse af våbenloven i Vollsmose. Det skriver TV 2 Fyn.

Mandag aften var Fyns Politi i Vollsmose, fordi cirka 20 mennesker var forsamlet på Bøgetorvet. Det er mere end det nuværende forsamlingsforbud tillader.

- Vi visiterer en enkelt person i den forbindelse, og der finder vi en skudsikker vest, som vi konfiskerer, fortæller vagtchef Peter Vestergaard til TV 2 Fyn.

Han fortæller, at manden med den skudsikre vest ikke har et anerkendelsesværdig formål med at bære skudsikker vest, og derfor bliver den konfiskeret, og manden bliver sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Lørdag den 14. november blev der indført skærpet strafzone og visitationszone i Vollsmose og dele af Korsløkkeparken, efter der var blevet skudt flere gange ved Egeparken lørdag eftermiddag. Ingen kom noget til i forbindelse med skyderiet.

Seneste Artikler

En hyldest til centervagten

Læs mere

Bayoumi vil inspirere unge til at drømme stort

Læs mere

Mit møde med Vollsmose

Læs mere

Stemmer fra byen

Læs mere

Walid levede for at hjælpe andre

Læs mere

I det seneste nummer af VollsmoseAvisen kan du blandt andet møde musikeren Bayoumi, der gerne vil inspirere unge i Odense til at følge deres drømme. Du kan også læse om centervagten på Vollsmose Torv, du kan lære at lave dine egne lysglas og lære at bage nordiske kæmpeklejner. 

Læs her