Spring navigation over

Coronavirus lukker Vollsmose Torv midlertidigt

Grønthandlerens varer er stillet frem i Vollsmose Torv og en dame udvælger hvad hun vil købe Der kan stadig købes ind i grønthandlere, supermarkeder og apoteket i Vollsmose Torv, selvom det lukker midlertidigt.

For at mindske spredning af coronavirus holder Vollsmose Torv nu lukket frem til den 30. marts. Kun dagligvarebutikker og apoteket holder åben.

Som følge af myndighedernes nedlukning af storcentre grundet faren for spredning af coronavirus holder Vollsmose Torv lukket pr. 18. marts. Alene dagligvarebutikker og Apotek er fortsat åbent. Kun hovedindgangen og indgangen over for ALDI vil forblive åben. Resten lukkes.

Sådan skriver Vollsmose Torv på sin facebookside i en opdatering, efter at regeringen på et pressemøde tirsdag aften præsenterede nye tiltag for at mindske spredningen af coronavirus – herunder lukning af shoppingcentre frem til den 30. marts.

 

Apotek og dagligvarebutikker holder åbent

Apoteket samt dagligvarebutikkerne Spar, Jasmin, Mango, bageren og slagteren i Vollsmose Torv holder dog stadig åbent og her er meldingen, at der er varer nok til alle. Men det er fremover ikke tilladt at tage ophold i centret på grund af smittefaren. Det betyder, at alle handlende skal forlade centret, når indkøbene er klaret. 

- Det er gået op for de fleste nu, at det er sådan situationen er. Der var kun et par lejere her til morgen, der ikke havde hørt regeringens nyeste udspil. Dem har jeg har talt med og informeret dem om situationen, fortæller centerchef Søren Dollerup og fortsætter:

- Alle er forståeligt nok meget nervøse for deres forretning og hele situationen. Nogle af restauranterne er ved at regne på, om de kan klare sig med kun at sælge take away. Ellers vil de vælge at lukke helt indtil den 30. marts.

 

Får store konsekvenser for nogen

Centerchefen er dog ikke i tvivl om, at der også nok skal være et Vollsmose Torv på den anden side af corona-krisen.

- Jeg tror på, at handlen kommer tilbage til området, selvom vi lige nu står med en midlertidig lukning. Det kommer simpelthen til at handle om, hvor meget butikkerne kan klare. Det kan desværre godt få store konsekvenser for nogen, og jeg kan godt frygte, at der er et par af butikkerne, der ikke vil overleve lukningen, siger Søren Dollerup og giver følgende opfordring:

- Husk god håndhygiejne og at holde afstand til andre, når du handler. Pas på hinanden.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her