Spring navigation over

Politiet ophæver strafzone og visitationszone

Fyns Politi har i dag ophævet den skærpede strafzone og visitationszonen i Vollsmose, der blev oprettet efter to skudepisoder i november. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

I dag klokken 15.00 udløb den skærpede strafzone og visitationszonen i Vollsmose, som blev oprettet lørdag den 14. november i kølvandet på to skudepisoder i Vollsmose.

De to zoner skulle forhindre utryghedsskabende kriminelle handlinger i området, og nu har politiet vurderet, at der er ikke er grund til at forlænge zonerne.

- Selv om vi nu nedlægger både den skærpede strafzone og visitationszonen, så vil jeg gerne sende et klart og tydeligt signal til de kriminelle grupperinger i området: Borgernes tryghed og sikkerhed har vores fulde og udelte fokus. Vi kan og vil ikke acceptere, at kriminelle skal sætte dagsordenen. Derfor vil vi fortsætte med at holde et meget skarpt øje med, hvad der foregår – og bliver borgernes tryghed og sikkerhed igen sat på spil i Vollsmose og Korsløkke, så vil jeg ikke tøve at bringe alle relevante værktøjer i anvendelse for at borgerne kan være trygge og færdes sikkert, hvor de bor og arbejder, siger politidirektør Arne Gram i en pressemeddelelse.

Der er foretaget 166 visitationer i perioden 15. november til 8. december 2020, som har medført 25 sigtelser:

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her