Spring navigation over

Abildgårdskolen er lukket en uge mere

Ifølge Fyns Amts Avis var der i går – mandag morgen – 35 smittede børn og seks voksne på Abildgårdskolen.. I sidste uge var tallet 14 børn og tre voksne. Arkivfoto: Sarwa Sharif

Abildgårdskolen forbliver lukket i denne uge. 35 børn og seks voksne er smittet med corona-virus, ifølge Fyns Amts Avis.

Undervisningen foregik online og ikke fysisk for elever på Abildgårdskolen i sidste uge. Og det samme gælder også i denne uge. Skolen holder nemlig fortsat lukket på grund af smittetilfælde med COVID-19 blandt elever og voksne.

Ifølge Fyns Amts Avis var der i går – mandag morgen – 35 smittede børn og seks voksne. I sidste uge var tallet 14 børn og tre voksne.

- Så længe vi ikke har smitten helt under kontrol, så er det ikke muligt at genåbne skolen. Derfor må den være lukket en uge mere, og så håber vi, at det ser bedre ud, når vi nærmer os slutningen af ugen, siger Mette Scheel-Hintke, der er børn- og ungeoverlæge i Odense Kommune.

Flere dage i sidste uge kunne børn og deres familier fra både Abildgårdskolen, H.C. Andersen Skolen og Al-Salahiyah Skolen blive testet. Sundhedsplejersker i området har også været sat ind i forhold til at råde og vejlede de ramte familier om, hvordan man som smittet skal være i isolation.

Der er smitte blandt skoleelever over hele byen, oplyser børn- og ungeoverlægen til avisen.

Hver onsdag kl. 9.00-16.00 kan beboere blive testet på V20 – den tidligere Humlehaveskole – og hver søndag kl. 9.00-16.00 kan man blive testet på Abildgårdskolen. Det kræver ingen tidsbestilling, man skal blot bære mundbind og medbringe sundhedskort.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her