Spring navigation over

Gennemgribende renovering af Østerhøj i fuld gang

høje boligblokke - Østerhøj Arkivfoto

En ny facade, nye altaner og en ekstra etage med en penthouse-lejligheder er elementerne i en omfattende renovering af Østerhøj.

 Østerhøj skal gøres til et mere attraktivt sted at bo. Derfor er Dan Mark Ejendomme A/S , der ejer Østerhøj, allerede gået i gang med at gøre facaden mere tidssvarende. Og senere vil altanerne blive gjort udvendige, lejlighederne gennemgribende renoveret og en ekstra etage blive tilført, hvor der bliver opført en Penthouselejlighed. Det skriver Fremtidens Vollsmose.

- Andre investorer skal rette en opmærksomhed, hvor de skal se, at man ikke skal afvise Vollsmose som en god case, da tingene godt kan lade sig gøre. Vi synes timingen er god nu, da der i fremtiden kommer til at ske store forandringer i Vollsmose, og derfor vil Østerhøj blive et konkret og synligt tegn på, at udviklingen er i gang, udtaler Søren Dollerup, der er Drifts – og udviklingsdirektør hos Dan Mark Ejendomme Vollsmose A/S til fremtidensvollsmose.dk

Renoveringen af Østerhøj, som blev opført i 1979, er et led i de bestræbelser, der over de næste 10 år gøres for at gøre Vollsmose til et både mere attraktivt og trygt sted at bo.

Renoveringen af facaden forventes at være færdig medio december 2020, og den nye etage regner man med at være færdig med i andet kvartal af 2021.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her