Spring navigation over

Visitationszone førte til 16 sigtelser

Fyns Politi har i dag ophævet visitationszonen i Vollsmose og Korsløkke. I perioden blev der udført 146 visitationer og rejst 16 sigtelser.  

Fyns Politi oprettede den 11. september 2019 visitationszone i Vollsmose og Korsløkke i Odense på baggrund af et skyderi på Vollsmose Allé. Zonen varede i 14 dage og er i dag blevet ophævet. Det oplyser Fyns Politi en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Fyns Politi indfører visitationszone efter skudepisode

- Vi har i den forløbne periode ikke haft nogen hændelser, der giver anledning til at forlænge visitationszonen. Det er derfor vores vurdering, at trygheden umiddelbart er genskabt. Der skal dog ikke herske tvivl om, at vi fortsat holder et knivskarpt øje med striden mellem de to grupperinger i området. Der skal heller ikke herske tvivl om, at vi er parate til at genindføre visitationszonen, hvis vi finder det nødvendigt. Det skal være både sikkert og trygt for borgerne at færdes og bo i Vollsmose, Korsløkke og de nærliggende områder, siger vicepolitiinspektør Jesper Pedersen i pressemeddelelsen.

146 visitationer og 16 sigtelser

Fyns Politi har opgjort antallet af visitationer, rejste sigtelse og fund, der er gjort i løbet af visitationszonen. På de to uger blev der foretaget 146 visitationer, som har medført i alt 16 sigtelser. Sigtelserne omhandler blandt andet kørsel uden førerret, overtrædelse af loven om euforiserende stoffer samt overtrædelse af våbenloven.

Politiet har desuden fundet et baseballbat, to peberspray og en foldekniv.

En visitationszonen betyder, at politiet kan visitere personer og køretøjer uden at have en konkret mistanke og en sigtelse, som de ellers skal have ifølge Retsplejeloven. Muligheden for at indføre visitationszoner opstod i 2004 som et middel til at beslaglægge våben.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her