Spring navigation over

Vollsmose Boxing høster Pindle-pris

Vollsmose Boxing var en af vinderne, da årets Best Of Odense-priser lørdag aften blev uddelt i Odeon.

- Det er med stor fornøjelse og stolthed, at vi i Vollsmose Boxing i aftes modtog Best Of Odense - Pindle-prisen 2019. Virkelig dejlig anerkendelse at få og som jeg sætter stort pris på og ikke mindst er taknemmelig for at modtage.

Sådan lød en opdatering på Facebook fra Shahbaz Aslam, da han lørdag aften modtog en Best Of Odense-pris på vegne af Vollsmose Boxing. Med prisen følger 20.000 kroner, og Pindle-prisen er dermed den eneste Best of Odense-pris, der har penge i ryggen. Den går til frivillige hænder, der har gjort noget ekstraordinært for at udvikle byen.

LÆS OGSÅ: Spektakulær sevice sender Juicy tættere på pris

I år var fjerde gang, der skulle uddeles priser i 17 kategorier i Best of Odense. Er man i tvivl om, hvor man skal spise, shoppe eller gå ud og få oplevelser, kan man altså nu kigge på listen over vinderne.

Det er Ugeavisen Odense, der har taget initiativet til Best of Odense. Læserne indstiller dem, de synes fortjener en nominering. I år kom der næsten 12.000 indstillinger, som en jury så har kogt ned til fem nominerede i 16 kategorier, hvorefter læserne har bestemt, hvem der skal vinde.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her