Spring navigation over

54-årig mand dømt for drabsforsøg på datter

En mand fra Vollsmose skal seks år i fængsel samt udvises af Danmark for at have forsøgt at dræbe sin egen datter i januar. Det skriver Fyens.dk.

Retten i Odense afsagde i går dom i sagen om en midaldrende irakisk mands forsøg på at dræbe sin egen datter. Den 54-årige, der er fra Vollsmose, skal seks år i fængsel for drabsforsøget. Sådan lød dommen fra en enig domsmandsret, som samtidig har besluttet at udvise manden, der er irakisk statsborger. Han idømmes desuden forbud mod nogensinde at rejse ind i Danmark igen, ifølge Fyens.dk.

LÆS OGSÅ: Far tiltalt for knivoverfald på datter

Både datteren og mandens hustru har vidnet om, at det var faren, der i sit eget hjem i Lærkeparken stak den 21-årige kvinde med en kniv. Også den 54-årige forklarede, at han havde stukket datteren adskillige gange. Han nægtede sig dog skyldig i drabsforsøg, men erkendte via sin forsvarer at have begået grov vold mod sin datter.

Ifølge et vidne fra retsmedicinsk institut blev datteren stukket ni gange med den lange køkkenkniv, som faren tog fra en skuffe. Offeret mistede i alt 13 liter blod og var i yderste livsfare, skriver Fyens.dk.

Den dømte kunne ikke forklare, hvorfor han overfaldt datteren. Han har 14 dage til at beslutte, om han vil anke sagen.

Seneste Artikler

En hyldest til centervagten

Læs mere

Bayoumi vil inspirere unge til at drømme stort

Læs mere

Mit møde med Vollsmose

Læs mere

Stemmer fra byen

Læs mere

Walid levede for at hjælpe andre

Læs mere

I det seneste nummer af VollsmoseAvisen kan du blandt andet møde musikeren Bayoumi, der gerne vil inspirere unge i Odense til at følge deres drømme. Du kan også læse om centervagten på Vollsmose Torv, du kan lære at lave dine egne lysglas og lære at bage nordiske kæmpeklejner. 

Læs her