Spring navigation over

Torvet vil ulovlige parkeringer til livs

Vollsmose Torv har hyret p-vagter for at komme ulovlige parkeringer til livs. Det vil dog fortsat være gratis at parkere i de opmærkede båse ved centeret.

Hvis man fremover parkerer uden for båsene eller på handicappladserne ved hovedindgangen til Vollsmose Torv uden tilladelse, kan man regne med at skulle betale 750 kroner i afgift.

Dan Mark Ejendomme Vollsmose A/S, der administrerer Vollsmose Torv, har hyret Parkeringskompagniet til at kontrollere parkeringsarealerne omkring centeret.

LÆS OGSÅ: Afdelinger sætter ind mod ulovlige parkeringer

- Der er for mange, der ikke overholder parkeringsreglerne og ikke holder sig inden for de opmærkede båse. Det generer lejerne i centeret og udgør en sikkerhedsrisiko, hvis der eksempelvis skulle opstå brand i centeret, forklarer drifts- og udviklingsdirektør på Centerkontoret, Søren Dollerup.

 

Parkering er stadig gratis

Der vil fortsat være gratis parkering omkring Vollsmose Torv, og planen er heller ikke at indføre tidsbegrænset parkering.

- Fokus er alene på de ulovlige parkeringer, fordi det længe har været en udfordring. Vi har forsøgt med forskellige tiltag uden held, men p-vagter er noget, der virker, lyder det fra Søren Dollerup.

Markeringerne af p-pladserne på centerets bagside er blevet opdateret for at undgå tvivl om, hvor det er tilladt at parkere. Parkeringsvagterne vil i første omgang fokusere på ulovlige parkeringer på bagsiden af centeret, området ved Aldi og hovedindgangen.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her