Spring navigation over

Lokal hobby-butik vil sætte skub i kreativiteten

Heidi Agergaard ved butikkens nye 'krea-byttehjørne', hvor man kan låne en bog med hjem.

Lån en bog om at strikke eller folde servietter eller aflever dine brugte krea-bøger. Hobbybutikken HrHobby i Vollsmose Torv har lanceret en ny reol, hvor kunder og andre interesserede kan bytte bøger om håndarbejde og kreative sysler.

Hvorfor smide alle de gamle bøger og blade om decoupage og juleklip ud, når de kan komme andre til gavn? Det har Heidi og Rene Agergaard, der ejer og driver HrHobby, spurgt sig selv om og introduceret en bytte-bogreol i butikken. Her kan alle interesserede låne krea-bøger og blade eller aflevere brugt læsestof, der kan sætte gang i kreativiteten.

- Vi håber, at det kan give lidt inspiration og pirrer folks nysgerrighed til at komme i gang med at være kreative selv, siger Rene Agergaard, der håber, at den nye reol på sigt kan føre til et samarbejde med Vollsmoses bibliotek.

 

Seneste Artikler

Karl Johan-svampene vokser langs Vollsmose Allé

Læs mere

Foreninger mangler plads

Læs mere

Odense byder på en (u)hyggelig efterårsferie

Læs mere

Sally og Betty vil lave vidnesbyrd om Vollsmose

Læs mere

Retshjælpen søger beboere der skal genhuses

Læs mere

I det seneste nummer af Vollsmose Avisen sætter vi blandt andet fokus på, at mange foreninger i bydelen mangler plads. Du kan også læse vores guide til efterårsferien, og du kan se, hvilken overraskelse der gemmer sig i midten af avisen.

Læs her