Spring navigation over

Fodbold for fuld skrue en hel weekend

Den 1., 2. og 3. februar bliver der afholdt Combi Cup hos B1909, hvor man forventer 120 deltagere fra hele landet. Arkivfoto: William Thorup Hansen

24 af Danmarks bedste ungdomshold er klar til at dyste både inden- og udendørs hos B1909.

Det kan godt være, at langt det meste af ’fodbold-Danmark’ normalt ligger i dvale i februar. Men det gælder ikke for nogle af Danmarks bedste ungdomsspillere. De indtager nemlig både kunststofbanen på B1909s anlæg og klubbens hal samt gymnastiksalen på H.C. Andersen Skolen den første weekend i februar for at dyste i B1909s Combi Cup. En turnering, der afvikles for 11. gang. Også i år er det lykkedes at samle nogle af Danmarks bedste ungdomshold - lige fra Frem og B93 i København til Aså tæt ved Århus.

 

Et unikt koncept

Combi Cup adskiller sig fra andre vinterstævner ved, at der spilles både inden- og udendørs. Et koncept, der er meget populært blandt de deltagende U10-, U11- og U12-hold.

Ifølge styregruppen bag Combi Cup skyldes succesen ikke mindst, at spillet er mere afvekslende, når der skal dystes både inde og ude, og samtidig oplever spillerne, at de skal på banen stort set hele tiden.

Faktisk er Combi Cup-konceptet blevet så populært, at også andre klubber har taget idéen op. Dalum afholdt således sammen med Fredericia KFUM et stort stævne for U12-spillere i januar måned.

I B1909 er det igen i år vigtigt, at Combi Cup kun er for de bedste ungdomshold. For der skal ifølge styregruppen bag stævnet være en sportslig udfordring i at være med til stævnet udover det sociale.

 

Frivillige hjælper til

Et stort stævne som Combi Cup er kun praktisk muligt med hjælp fra mange frivillige. I løbet af weekenden, hvor stævnet afvikles, er der omkring 120 mennesker, der sørger for, at alt kører efter planen, hvad enten det er ved dommerbordet eller i køkkenet. Og ifølge styregruppen er den store opbakning med til, at turneringen er blevet et af B1909s samlingspunkter.

Turneringen afvikles 1. 2. og 3. februar.

 

Seneste Artikler

Abdi vil skabe positive fællesskaber for mænd

Læs mere

Forening vil bestøve børnehjerner med viden om bier

Læs mere

Dagbog fra Berlin

Læs mere

Nedlagt skole i Vollsmose står klar til at huse ukrainske flygtninge

Læs mere

Vollsmoses forandringer skal dokumenteres til eftertiden – og du kan hjælpe til!

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her