Spring navigation over

Flere afhørt om skudepisode på Åsumvej

Politiet har afhørt en række personer i forbindelse med skudepisoden tirsdag eftermiddag på Åsumvej i Vollsmose. Der er tale om et opgør i det kriminelle miljø, oplyser de i en pressemeddelelse.

Politiet har i forbindelse med skudepisoden på Åsumvej afhørt en række personer. Det er politiets opfattelse, at der er tale om et opgør i det kriminelle miljø, oplyser politiet i dag i en pressemeddelelse.

Her fremgår det også, at politiet ikke kan oplyse yderligere, hverken om politiets spor i sagen, om afhøringerne eller om sagens indhold i øvrigt af hensyn til efterforskningen.

LÆS OGSÅ: Endnu en skudepisode i Vollsmose 

Politiet er talstærkt tilstede

I forbindelse med skudepisoden har politiet desuden fundet spor i området, der tydeligt viser, at der blev afgivet skud. Politiet kan dog ikke oplyse nærmere om, hvilke spor der er tale om, eller om der er afgivet et eller flere skud. 

I alt to biler var involveret i skudepisoden, der fandt sted på Åsumvej kort før lyskrydset ved Vollsmose Allé. Da den ene bil efterfølgende tog flugten, ramte den en tredje bil, der tilfældigvis var i vejen for flugtbilen. Der er ingen meldinger om tilskadekomne.

Politiet er også idag talstærkt til stede både i Vollsmose, men også andre områder, hvor politiet finder det nødvendigt for at sikre ro og orden. Det vil politiet være så længe, det er nødvendigt af hensyn til borgernes tryghed og sikkerhed.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her