Spring navigation over

Film med Razi dyster om pris

Razi Irawani sammen med kollegaer fra ’Lad De Døde Hvile’ til premieren den 4. oktober på festivalen CPH PIX i København.

Filmen ’Lad De Døde Hvile’ med Razi Irawani i en af rollerne kan vinde publikumsprisen, når Robert Prisen bliver uddelt den 3. februar.

Den danske filmbranche uddeler ved Robert-uddelingen den 3. februar et hav af priser til det bedste inden for film og tv det seneste år. En af de film, der var indstillet til Årets danske spillefilm, men ikke endte blandt de endelige fem nominerede, er Lad De Døde Hvile af Sohail A. Hassan, der har Vollsmose-drengen Razi Irawani på rollelisten.

Selvom gyserkomedien ikke blev udvalgt af Danmarks Film Akademi til at være nomineret og dermed konkurrere mod film som Journal 64 og Lykke-Per, har filmen dog stadig en chance for at tage en pris med hjem ved det festlige show.

Lad De Døde Hvile er nemlig med i opløbet om Publikumsprisen, der bliver præsenteret af Blockbuster, og som alle kan gå ind og stemme på.

LÆS OGSÅ: Razi indtager den røde løber

Et seriøst stempel

I filmen spiller Razi Irawani den nye dreng i klassen, Amir, der bliver venner med gymnasieeleven, Jimmy, der viser sig at have okkulte evner og gerne vil i kontakt med sin afdøde mor. Razi Irawani var indstillet til årets mandlige birolle, men blev heller ikke udtaget til den endelige nominering af Danmarks Film Akademi.

- Jeg er mega stolt alligevel, og min familie er meget stolt. Det er er for sindssygt, at filmen kan vinde publikumsprisen. Det åbner måske nogle store muligheder, for nu er filmen stemplet som en rigtig produktion. Jeg håber, at det får folk til at tage mig mere seriøst, og det motiverer mig bare til at lave mere, siger Razi Irawani.

Lad De Døde Hvile kan opleves i Nordisk Film Odense fredag den 18. januar kl. 20.30, hvor Razi, Ahmarni, Le Mo & Mr T er værter. Her optræder Razi med flere sange og underholder inden filmen.

Seneste Artikler

Abdi vil skabe positive fællesskaber for mænd

Læs mere

Forening vil bestøve børnehjerner med viden om bier

Læs mere

Dagbog fra Berlin

Læs mere

Nedlagt skole i Vollsmose står klar til at huse ukrainske flygtninge

Læs mere

Vollsmoses forandringer skal dokumenteres til eftertiden – og du kan hjælpe til!

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her