Spring navigation over

Teatersimulator bringer scenekunst til Vollsmose Torv

Goodwill Film og Teater Momentum har skabt en teatersimulator, der rykker teateroplevelser væk fra scenen og ud til beboerne i Vollsmose. Det skriver fyens.dk.

Mellem Spar og spisestederne i Vollsmose Torv står en rød boks. Bag boksens røde velourforhæng gemmer sig en mini-teatersal med en skærm, hvor man gratis kan se en kort teaterforestilling som film. Boksen bliver kaldt en teatersimulator og har allerede stået i Vollsmose hele november og frem til midten af december.

Idéen til boksen kommer fra Abbi Mayoh Dong Moreno, der er partner og instruktør i det lille fynske filmproduktionsselskab Goodwill Film, skriver fyens.dk. Han vil gerne brede scenekunsten ud til områder, hvor kendskabet til scenekunsten ikke er stor. Derfor har teatersimulatoren både været i Bogense og Rudkøbing udover Vollsmose.

LÆS OGSÅ: Nørregaards Teater slog dørenen op

Teatersimulatorens korte teaterforestillinger, der er lavet i samarbejde med Teater Momentum, tager udgangspunkt i problemstillinger, borgerne har i de områder, hvor boksen har været placeret. Derfor handler forestillingen, der bliver vist i boksen i Vollsmose, om en pige med tørklæde og hendes kærlighedsliv, ifølge fyens.dk.

I fremtiden kommer teatersimulatoren til at stå ved Teater Momentum på Ny Vestergade i Odense, hvor de forskellige forestillinger vil blive vist.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her