Spring navigation over

Politiet beder om hjælp i sag om stjålet fyrværkeri

Ifølge Fyens.dk er en stor del af det fyrværkeri, der blev stjålet på Tåsinge i weekenden, blevet fundet i et kælderrum i Lærkeparken. Politiet beder nu om hjælp i sagen.

Mandag eftermiddag fandt Fyns Politi en større mængde fyrværkeri i kælderrum i Lærkeparken. Fyrværkeriet viste sig at være en del af det lager, der blev stjålet fra Tåsinge Forenede Boldklubbers fyrværkeriudsalg natten til lørdag. Det skriver Fyens Politi på Twitter.

- Der er tale om almindeligt konsumfyrværkeri som batterier, raketter og den slags, siger vagtchef Kenneth Taanquist til Fyens.dk.

Politiet beder om, at man kontakter Fyns Politi på telefon 114, hvis man har set noget mistænkeligt i kældrene i Vollsmose.

- Det kunne være, at nogen har lagt mærke til tomme kælderrum, der pludselig er blevet fyldt op, set tomme papkasser eller har lagt mærke til ekstra trafik i området, siger Kenneth Taanquist til Fyens.dk

Tyveriet på Tåsinge skete fra aflåste containere ved et fyrværkeriudsalg ved Tåsinge Hallen i tidsrummet fra fredag aften klokken 23 til lørdag morgen klokken 07.30. Fyrværkeriet har en værdi på 125.000 kroner.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her