Spring navigation over

Kreafunk Cup: Fodbold for fuld damp i to haller

B1909’s Kreafunk Cup blev afviklet i weekenden med deltagelse af ungdomshold fra store dele af Danmark. I år lykkedes det også at få mange pigehold med.

160 ungdomshold fra store dele af Danmark dystede på livet løs i weekenden til B1909’s store fodboldstævne, Kreafunk Cup. Turneringen blev afviklet for fjerde gang. De foreløbige tilbagemeldinger tyder på, at der har været stor tilfredshed med fodboldstævnet blandt deltagerne, ifølge stævneleder Kasper H. Hansen fra B1909.

- Jeg tror, det skyldes, at vi har fundet et koncept, der fungerer. Der er hele tiden gang i den i to haller, og kampene bliver afviklet til tiden, så der er ingen ventetid. Og sidst men ikke mindst er der meget flotte præmier fra Kreafunk, siger han.

Kreafunk er et dansk mærke, der blandt andet designer og sælger høretelefoner og højtalere.

Mange pigehold

128 drengehold og 32 pigehold deltog i stævnet i år. Især deltagelsen af de mange pigehold glæder Kasper H. Hansen.

- Der er nemlig ikke ret mange stævner, hvor piger også har mulighed for at være med, oplyser stævnelederen og fortæller samtidig, at det har krævet lidt forarbejde at få tilmeldinger fra pigehold.

- Drengene melder sig uden videre til, men det gør pigerne ikke. Det har derfor krævet noget dialog med klubberne at få det til at lykkes.

De pigehold, der var med, havde det efter sigende herligt. Specielt et U15-hold fra Haderslev gjorde det godt. De spillede mod nogle U15-drengehold, gik uden problemer videre fra den indledende pulje og var meget tæt på at nå finalerunden.

Kommer igen næste år

For mange klubber landet over er det efterhånden blevet en god tradition at deltage i Kreafunk Cup. Og Kasper H. Hansen tør næsten godt allerede nu at love, at der også bliver en Kreafunk Cup næste år.

- Selvom det er et stort arbejde at arrangere et så stort stævne, så er det sjovt at være med til – og det giver god reklame for klubben. Så meget skal gå galt, hvis der ikke bliver en udgave næste år, slutter Kasper H. Hansen.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her