Spring navigation over

Ingen fundet skyldige i at have skudt med skarpt på Bøgetorvet

Der var stærk uenighed mellem størstedelen af nævninge og de juridiske dommere i sagen om en skudepisode på Bøgetorvet. De fem tiltalte blev alle frifundet for at have skudt med skarpt, ifølge Fyens.dk.

Retten i Odense har i dag frifundet de fem mænd, der stod tiltalt for at have skudt med skarpt den 20. februar på Bøgetorvet. Mens fire nævninge fandt det bevist, at der var affyret tre skarpe skud, var de to resterende nævninge og to juridiske dommere enige om, at der ikke var tilstrækkelige beviser til at dømme for det, og dermed blev de fem frifundet. Det skriver Fyens.dk.

LÆS OGSÅ: Domstol løslader fire mænd i sag om skyderi på Bøgetorvet

En 20-årig mand blev fundet skyldig i trusler og har fået en straf på fire måneders fængsel. En anden af de tiltalte blev fundet skyldig i besiddelse af to peberspray. Han blev straffet med en bøde på 4.000 kroner.

Fyns Politi sigtede oprindeligt de fem unge mænd for drabsforsøg, da skuddene var affyret i retningen af en bil med en far og søn på fire år. Anklagemyndigheden ændrede siden tiltalen til kun at gælde en af de fem mænd.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her