Spring navigation over

Færre udrykninger i Vollsmose end i resten af Odense Kommune

Der er ikke flere udrykninger fra politiet til Vollsmose i forhold til resten af Odense Kommune. Faktisk er der færre udrykninger til Vollsmose, viser tal fra Fyns Politi. Det skriver TV2 / Fyn.

Vollsmose er ikke et sted, politiet rykker mere ud til end andre steder i Odense Kommune. Det viser en opgørelse over antallet af udrykninger fra Fyns Politi, ifølge TV2 / Fyn.

Fyns Politi opgør antallet af modtagne anmeldelser, hvor der er foretaget en såkaldt disposition. Det betyder, at der er sendt mindst én politipatrulje afsted til anmeldelsen. Der bor 9.347 personer i den del af Vollsmose, politiet betegner som særligt udsat boligområde (SUB-område), og der har i 2017 og 2018 været 1.483 udrykninger til bydelen, hvilket svarer til 4,3 procent af det samlede antal udrykninger i hele Odense Kommune.

LÆS OGSÅ: Hvordan ser det ud med kriminaliteten i Vollsmose?

4,6 procent af Odenses befolkning bor i Vollmose, og da andelen af udrykninger til bydelen er 4,3 procent, er der altså færre udrykninger, end der burde være i forhold til befolkningsandelen, skriver TV2 / Fyn.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her