Spring navigation over

Vollsmose får igen penge til gode idéer

Igen i år er Vollsmose et af Odenses lokalområder, der får 220.00 kroner til at gøre gode idéer og ønsker til virkelighed.

Vollsmose Fight Night, fastelavnsfest og et cykelværksted. Det var nogle af de projekter og aktiviteter i Vollsmose, der sidste år fik en bid af de flere tusinder kroner fra puljen Borgerne Bestemmer.

LÆS OGSÅ: Vollsmose får 200.00 kroner til gode idéer

Nu kan beboere i Vollsmose endnu engang søge penge til deres gode idéer til, hvordan Vollsmose kan gøres til et bedre sted at bo. Bydelen er nemlig et af 10 lokalområder i Odense, der har fået 220.000 kroner til at gøre gode idéer og ønsker til virkelighed.

LÆS OGSÅ: Her er vinderne af Vollsmose Bestemmer

’Borgerne Bestemmer’ er et initiativ under Odense Kommune, der har til formål at styrke fællesskabet i lokalområderne. Det sker ved at lade borgerne komme med idéerne, hvorefter de selv vælger de bedste idéer ud og ved en demokratisk afstemning afgør, hvilke idéer der skal realiseres. Og i Vollsmose er en lokal styregruppe allerede klar til at modtage beboernes idéer. Sidste år blev pengene fordelt mellem syv lokale initiativer.

Seneste Artikler

En super SUB-aftale

Læs mere

Beboernes avis gennem 22 år

Læs mere

Somaliere i det fremmede

Læs mere

Mit liv ændrede sig radikalt på grund af avisen

Læs mere

Min livret Frikadeller og kartoffelsalat

Læs mere

Her kan du læse den seneste udgave af Vollsmose Avisen.

Læs her