Spring navigation over

’Vi skal støtte op om vores børns skolegang’

Den 5. oktober fejrede H.C. Andersen Skolen lærere og pædagoger. Her var børn og forældre inviteret til at hylde arbejdet med at undervise.

I sidste måned blev lærerne på H.C. Andersen Skolen fejret og forkælet af børn og forældre for at anerkende det arbejde, de laver hver eneste dag.

Den røde løber var lagt frem foran hovedindgangen, og der var pyntet op, da H.C. Andersen Skolen i oktober fejrede lærere og pædagoger. Skolens ledelse forkælede dem med kage og chokolade. Det fortjener de også. Hele skolen sang. Børnene var så glade og klappede højt, så man næsten ikke kunne høre sig selv.

- Sikke en positiv stemning, hviskede jeg til min veninde, der ligesom mig var dukket op for at fejre lærerne og pædagogerne.

Vi forældre var med til at pynte op og hjælpe til på dagen for at vise, at vi er taknemmelige for de dygtige og kompetente lærere og pædagoger, som hver dag gør en forskel og er en stor del af vores børns udvikling. Dem skal vi takke for deres gode indsats med at undervise børnene.

Som forældre er det meget vigtigt at vise lærerne respekt og anerkende, hvad de gør for vores børn. Det er vigtigt, at børnene ser, at mor og far møder op til forældremøder og deltager i skolens aktiviteter, når der er behov for os.

For skolen er en vigtig del af livet. Vi skal vise vores børn, at skolen og undervisningen er et positivt værktøj, som fører dem videre i livet og mod en uddannelse og et godt arbejde. De skal jo selv klare sig på et tidspunkt. Og hvis du viser dit barn, at du respekterer og anerkender lærerne, så smitter det måske af på dit barns opførsel i skolen.

Skolen hjælper barnets personlige udvikling. På den måde får dit barn måske mere selvtillid og lyst til at gå i skole hver dag og eksempelvis have modet til at stå og fremlægge for hele klassen.

Vi skal have vores børn frem i livet. De skal ikke ende med at trække sig tilbage, fordi de ikke var stærke nok i skolen. Vi skal opmuntre vores børn til at gå i skole, og vi skal være aktive forældre. Sammen gør vi en forskel.

Seneste Artikler

Beboere bekæmper madspild

Læs mere

Ny klinik skal forbedre seksuel sundhed

Læs mere

Skoletandpleje vil bekæmpe huller i mælketænder

Læs mere

Forestilling om Aladdin er under opsejling

Læs mere

Første årgang på Odinskolen er startet

Læs mere

En ny klinik for seksuel sundhed, bedre tandbørstning og til kamp mod madspild. Det er nogle af historierne i i dette nummer af Vollsmose Avisen. Avisen holder nu pause indtil august.

Læs her