Spring navigation over

Klip dit eget nytårspynt

Lav dine egne stjerner i guld og sølv, som kan pynte både til jul og nytår. Den kreative borgerjournalist Heidi Agergaard viser dig her hvordan.

Nytårspynt kan man sagtens lave selv. Det er både hyggeligt, nemt og billigt. Disse stjerner kan endda bruges til både jul og nytår. Til stjernerne skal man blot bruge kraftigt karton, lim, glanspapir i guld og sølv, en saks og eventuelt en tynd tråd. Stjernerne kan være i forskellige størrelser og pynter flot på en mørk dug ved middagsbordet.  Man kan også sætte en tynd tråd i og hænge dem på juletræet eller andre steder og bagefter bruge dem til nytår. Passer man godt på dem, kan de genbruges år efter år.

Sådan gør du:Lav først en skabelon af en stjerne - enten ved at printe et billede fra nettet eller tegne din egen. Brug skabelonen til at tegne stjerner på kartonen, som du derefter klipper ud. Lim glanspapir på med et lag lim. Lim først guld på den ene side og lad limen tørre. Lim derefter sølv på den anden side. Hvis du vil hænge stjernerne op, kan du lave et hul til en snor i en af stjernens spidser.

Seneste Artikler

Beboere bekæmper madspild

Læs mere

Ny klinik skal forbedre seksuel sundhed

Læs mere

Skoletandpleje vil bekæmpe huller i mælketænder

Læs mere

Forestilling om Aladdin er under opsejling

Læs mere

Første årgang på Odinskolen er startet

Læs mere

En ny klinik for seksuel sundhed, bedre tandbørstning og til kamp mod madspild. Det er nogle af historierne i i dette nummer af Vollsmose Avisen. Avisen holder nu pause indtil august.

Læs her