Spring navigation over

FAB: 'Vi ønsker at være åbne og fortælle de ting, vi ved'

Udviklingsplan, ’Den sidste Vollsmoseplan’ og en såkaldt ghettoplan. 2018 har været et år med store politiske planer og beslutninger om Vollsmose. I den forbindelse har Vollsmose Avisen bedt både politikere og boligorganisationer om at kigge tilbage på året, der gik, og frem mod året, der kommer. Her svarer Jacob Michaelsen, direktør i FAB.

Hvad var det vigtigste, der skete for Vollsmose i 2018?
Når statsministeren taler om Vollsmose i sin nytårstale, så bliver tonen ligesom slået an. Og jeg godt forstå, at de mennesker, der bor i området, bliver bekymrede for fremtiden. Men på trods af den medfart, som Vollsmose fik ved indgangen til 2018, så synes jeg egentlig, at vi her et år senere er lykkedes godt med at stå sammen og vise alt det, der også går godt. For Vollsmose er et dejligt sted at bo, og folk vil stadig gerne bo her. Masser står på venteliste til en bolig i bydelen. Jeg har gennem hele året blandt andet i Vollsmose Avisen læst om beboere, der både viser og fortæller om alt det gode, Vollsmose indeholder. Det stærke og positive sammenhold vil jeg gerne fremhæve.

Hvad vil der ske med Vollsmose i 2019?
Vi går både i gang med at lave nye veje i området og renovere boliger i blandt andet Fyrreparken. Samtidig vil vi sammen med Civica og Odense Kommune i løbet af de næste måneder lægge en plan for udviklingen af hele Vollsmose.

Hvad er dit vigtigste mål i forhold til Vollsmose i det kommende år?
Det er arbejdet med at sikre en værdig genhusning af de beboere, der skal flytte, når vi om nogle år begynder nedrivningen af boliger. Vi ønsker at være åbne og fortælle de ting, vi ved. Men der er også mange ting, vi ikke ved endnu, fordi det ligger flere år ude i fremtiden.

 

Seneste Artikler

Beboere bekæmper madspild

Læs mere

Ny klinik skal forbedre seksuel sundhed

Læs mere

Skoletandpleje vil bekæmpe huller i mælketænder

Læs mere

Forestilling om Aladdin er under opsejling

Læs mere

Første årgang på Odinskolen er startet

Læs mere

En ny klinik for seksuel sundhed, bedre tandbørstning og til kamp mod madspild. Det er nogle af historierne i i dette nummer af Vollsmose Avisen. Avisen holder nu pause indtil august.

Læs her