Spring navigation over

Boligorganisationer og kommune fortæller om Vollsmoses fremtid

Byrådet har lanceret 'Den sidste Vollsmose-plan', og regiongens såkaldte ghettoplan er for nylig blevet vedtaget. Derfor inviteres Vollsmoses beboere til møde med bl.a. bydelens boligorganisationer. Arkivfoto: William Thorup Hansen

Den 17. december kan beboere møde boligorganisationer, borgmester og rådkvinde i kulturhuset, hvor de fortæller om Vollsmoses udvikling og fremtid.

Hvornår skal der rives boliger ned i Vollsmose? Hvad siger regeringens ’ghettopakke’? Og hvad skal der ske for beboerne i bydelen?

Det er nogle af de spørgsmål, der i øjeblikket optager mange beboere i Vollsmose. Derfor inviterer Odense Kommune, Civica og FAB alle beboere til møde den 17. december kl. 19.00-21.00 i kulturhuset i Vollsmose.

- Vi vil gerne se beboerne i øjnene og snakke med dem ansigt til ansigt. Vi vil fortælle om, hvor vi står lige nu. Der er noget, vi allerede ved. Men der er også ting, vi ikke ved endnu. Der eksempelvis ikke sat røde krydser på de boliger, der bliver berørt af nedrivninger. Så langt er vi ikke med beslutningerne endnu, siger direktør i Civica, Jens Pilholm, der deltager i mødet for at fortælle om, hvor Civica står i forhold til Vollsmoses udvikling.

LÆS OGSÅ: Enigt byråd fremlagde mål for Vollsmose

Også direktør i FAB, Jacob Michaelsen, er på programmet til mødet.

- Vi vil gerne fortælle beboerne mere om den aftale, der er lavet med kommunen. Vi ved godt, at der er mange, der går rundt med en bekymring for fremtiden og gerne vil vide mere om, hvad der kommer til at ske. Her bliver der mulighed for at stille de spørgsmål, man har på hjerte. Så vil vi forsøge at svare så godt, vi kan ud fra det, vi ved nu, siger direktør i FAB, Jacob Michaelsen.

Desuden deltager borgmester Peter Rahbæk Juel og By- og kulturrådmand Jane Jegind for at fortælle om byrådets politiske visioner for Vollsmose. Ifølge invitationen til mødet vil der være mulighed for at stille spørgsmål i løbet af aftenen.

Læs mere om mødet og Vollsmoses udvikling i næste nummer af Vollsmose Avisen, der udkommer den 20. december.

 

 

Program for beboermøde om Vollsmoses udvikling

 • Velkommen til beboermøde v/Borgmester Peter Rahbæk Juel
 • Den sidste Vollsmose-plan
  Borgmester Peter Rahbæk Juel og By- og Kulturrådmand Jane Jegind fortæller om Odense byråds politiske visioner for Vollsmoses forandring
 • Ny ghettolovgivning og ny ghettoliste
  Kort oplæg om de nye bestemmelser og hvad det betyder for Vollsmose v/Nanna Muusmann, chef for boligsocial udvikling i Civica
 • Civica og Vollsmoses udvikling
  Formand Flemming Jensen og direktør Jens Pilholm fortæller om, hvor Civica står i forhold til Vollsmoses udvikling
 • FAB og Vollsmoses udvikling
  Formand Erling Nielsen og direktør Jacob Michaelsen fortæller om FABs ståsted i forhold til Vollsmoses udvikling
 • Afslutning og oprids af den videre proces v/Borgmester Peter Rahbæk Juel

Tid: Mandag den 17. december kl. 19.00 - 21.00
Sted: Store Sal, Vollsmose Bibliotek og Kulturhus

Seneste Artikler

Beboere bekæmper madspild

Læs mere

Ny klinik skal forbedre seksuel sundhed

Læs mere

Skoletandpleje vil bekæmpe huller i mælketænder

Læs mere

Forestilling om Aladdin er under opsejling

Læs mere

Første årgang på Odinskolen er startet

Læs mere

En ny klinik for seksuel sundhed, bedre tandbørstning og til kamp mod madspild. Det er nogle af historierne i i dette nummer af Vollsmose Avisen. Avisen holder nu pause indtil august.

Læs her