Spring navigation over

Vollsmose har fået en ny, kvart præst

Første søndag i advent. November-kulde udenfor og gudstjeneste indenfor i Vollsmose Kirke. Første salme var ’Vær velkommen Herrens år og velkommen herhid’.

Tekst: John Bonde, borgerjournalist

Om det var et bevidst valg af salme eller ej, skal være usagt. Men teksten passede fint som velkomst til Vollsmoses nye, ’kvarte’ præst, Jesper Larsen. Denne adventssøndag blev han ordineret som deltidspræst i Vollsmose.

Selve ordinationen blev foretaget af provst Henning Poulsen ved oplæsning af en bekendtgørelse udformet af Fyns Amts biskop. Derefter prædiken ved Jesper Larsen og korsang.

Bekendt med bydelen


Den nye præst, Jesper Larsen, er opvokset i Kochsgade og er tidligere B1909’er spiller – hvilket i sig selv er en anbefaling herude i området. Jesper Larsen er således ikke ukendt med bydelen, og han glæder sig til arbejdet. Jesper Larsen er til dagligt præst ved Odense Domkirke og samtidig ’indvandrerpræst’. Netop derfor mente biskoppen, at han var oplagt til at varetage deltidsstillingen ved Vollsmose Kirke. Jesper Larsen selv er ikke i tvivl om, at hans erfaringer som indvandrerpræst vil være en styrke i et så mangfoldigt område som Vollsmose. Han føler, at han kan være præst for alle, uanset etnicitet, og han stiller sig gerne til rådighed.

Aflastning for Hangaard


Efter gudstjenesten var der kaffe og othello-lagkage, der hurtig fik ben at gå på. Mens Vollsmoses mangeårige sognepræst, Torben Hangaard, bød den nye kollega velkommen på sin sædvanlige lune og humoristiske måde.

Torben Hangaard meldte, at han er yderst tilfreds med at blive aflastet lidt her et par år før sin pensionering.

Seneste Artikler

Beboere bekæmper madspild

Læs mere

Ny klinik skal forbedre seksuel sundhed

Læs mere

Skoletandpleje vil bekæmpe huller i mælketænder

Læs mere

Forestilling om Aladdin er under opsejling

Læs mere

Første årgang på Odinskolen er startet

Læs mere

En ny klinik for seksuel sundhed, bedre tandbørstning og til kamp mod madspild. Det er nogle af historierne i i dette nummer af Vollsmose Avisen. Avisen holder nu pause indtil august.

Læs her