Spring navigation over

Odense Kommune undersøger nyt sted til Yahya Hassan

Der har lydt voldsomme protester, siden det torsdag eftermiddag blev offentliggjort, at et planlagt arrangement med digteren Yahya Hassan i Vollsmose var blevet aflyst.

Men nu tyder det på, at arrangementet alligevel bliver til noget på tirsdag.

Odense Kommune oplyser i en pressemeddelelse, at det lige bliver undersøgt, om det planlagte digtoplæsnings- og debatarrangementet kan afholdes et andet sted i Vollsmose.

Det skulle have været afholdt på Vollsmose Bibliotek. Men arrangørerne valgte at følge politiets anbefaling om at flytte eller aflyse mødet, da man var bekymret for, at Yahya Hassans besøg ville udløse ballade og uro i bydelen.

Odense Kommune har nu peget på et nyt muligt sted til arrangementet i Vollsmose, som Fyns Politi vurderer sikkerheden af hurtigst muligt.

– Det bliver altså ikke aflyst – vi regner med at holde arrangementet på tirsdag, siger Steen Møller, by- og kulturrådmand, til Politiken.dk.

Seneste Artikler

Beboere bekæmper madspild

Læs mere

Ny klinik skal forbedre seksuel sundhed

Læs mere

Skoletandpleje vil bekæmpe huller i mælketænder

Læs mere

Forestilling om Aladdin er under opsejling

Læs mere

Første årgang på Odinskolen er startet

Læs mere

En ny klinik for seksuel sundhed, bedre tandbørstning og til kamp mod madspild. Det er nogle af historierne i i dette nummer af Vollsmose Avisen. Avisen holder nu pause indtil august.

Læs her