Spring navigation over

43-årig dømt for påsat brand i Egeparkens højhus

En 43-årig mand fra Vollsmose er blevet idømt otte måneders fængsel, efter at han natten til den 1. september forsøgte at sætte ild til en lejlighed på 13. etage i højhuset i Egeparken. Det skriver Fyens.dk.

Manden havde drukket tæt med beboerne i lejligheden, og da de var kommet op at skændes efter drikkegildet, ville den 43-årige hævne sig.

Han lagde bunker af papir op mod dør til lejligheden og satte ild til. Det lille bål gik dog hurtigt ud, og det skete kun minimal skade på døren.

Alligevel blev den 43-årige blev anholdt og varetægtsfængslet dagen efter – sigtet for forsøg på mordbrand, fordi beboerne i lejligheden var gået i seng, da han forsøgte at tænde ild.

Manden har ifølge Fyens.dk erkendt forholdet, og han modtog dommen på otte måneders fængsel. Han kommer ud til jul, men vil senere blive indkaldt for at afsone de sidste knapt fem måneder af straffen.

Seneste Artikler

Beboere bekæmper madspild

Læs mere

Ny klinik skal forbedre seksuel sundhed

Læs mere

Skoletandpleje vil bekæmpe huller i mælketænder

Læs mere

Forestilling om Aladdin er under opsejling

Læs mere

Første årgang på Odinskolen er startet

Læs mere

En ny klinik for seksuel sundhed, bedre tandbørstning og til kamp mod madspild. Det er nogle af historierne i i dette nummer af Vollsmose Avisen. Avisen holder nu pause indtil august.

Læs her