Spring navigation over

15-årig fængslet i fire uger for voldtægt i Vollsmose

En 15-årig dreng blev søndag varetægtsfængslet frem til den 6. januar for voldtægt, røveri og to overfald i Vollsmose. Det skriver Fyens.dk.

Den 15-årige er sigtet for at have begået voldtægt og røveri mod en kvinde i 20'erne fredag aften mellem klokken 20.00 og 21.00 på et stisystem ved Vollsmose Allé.

Angiveligt passede han kvinden op bagfra, greb hende om halsen og truede hende til at tage bukser og trusser af. Da det ikke lykkedes at gennemføre samleje, tvang han ifølge sigtelsen kvinden til at udføre oralsex på ham. Den 15-årige er også sigtet for at have tvunget kvinden til at udlevere sin pung.

Har erkendt overfald


Kvindens beskrivelse ledte politiet på sporet af den 15-årige, som politiet har haft fat på tidligere på måneden – i forbindelse med et to overfald på en anden kvinde, den 6. og den 8. december.

Den 15-årige har erkendt sig skyldig i de to overfald, men nægter sig skyldig i voldtægt og røveri. Han kærede derfor kendelsen om varetægtsfængsling til Landsretten.

Seneste Artikler

Beboere bekæmper madspild

Læs mere

Ny klinik skal forbedre seksuel sundhed

Læs mere

Skoletandpleje vil bekæmpe huller i mælketænder

Læs mere

Forestilling om Aladdin er under opsejling

Læs mere

Første årgang på Odinskolen er startet

Læs mere

En ny klinik for seksuel sundhed, bedre tandbørstning og til kamp mod madspild. Det er nogle af historierne i i dette nummer af Vollsmose Avisen. Avisen holder nu pause indtil august.

Læs her